LINK-LINK HEBAT

Wednesday, June 02, 2010

profail popular hari ini (gengblogger)

salam..

hari ini ntah kenapa rattus tergerak hati untuk masuk geng blogger. blog yang rattus baru jerk join lebih kurang semalam lah. kat dalam nie banyak gak member2 blog yang rattus jumpe. tak sangkar ar.. mula-mula rattus masuk sebb rattus suka baca blog orang a.k.a blog walking sambil minum2... but then tadi masa rattus masuk geng blogger nie tak sangka plak rattus dapat profail popular untuk hari nie.

blog yang rattus dah buat dekat 3 tahun nie rasanye tak pernah popular pun. tapi hari nie dapat jadi profail popular untuk hari nie pergh kembang giler.. seronok pun ada.. macam dunia ini ana yang punya.. mekasih kepada yang follow dan jenguk blog rattus nie

6 comments:

  1. wahh... bestnyaaa... tahniah tau ;)

    ReplyDelete
  2. congrats. tkmo buat knuri ka? hohoo

    ReplyDelete
  3. ardi: sama2.. berkat usaha tue
    balqis: sok kenduri jemput dtg
    nabil: terima kasih
    maryam: sama2 jadi geng...

    ReplyDelete